هفتمین جلسه کمیته علمی بیست و پنجمین اجلاس سراسری نماز در استان البرز تشکیل شد

۲۸ مهر ۱۳۹۵ | ۱۰:۰۵ کد خبر : ۱۰۵۸ اطلاعیه ها
تعداد بازدید:۲۲
اعضای کمیته علمی بیست و پنجمین اجلاس سراسری نماز در نشستی در خصوص اقدامات صورت گرفته در راستای عملی نمودن مصوبات کمیته گفتگو کردند .

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان البرز ، هفتمین جلسه کمیته علمی بیست و پنجمین اجلاس سراسری نماز با حضور اعضای کمیته و همچنین مدیر روابط عمومی و امور استان های ستاد اقامه نماز مرکز در دانشکده پیرا پزشکی استان برگزار شد .
بر پایه این خبر مدیر ستاد اقامه نماز البرز در این نشست با اشاره به حدیث انی احب الصلوه و تاکید بر اهمیت نماز اول وقت در دیدگاه امام حسین ( علیه السلام ) اظهار داشت : در روز تاسوعا که  حمله از طرف سپاه یزید آغاز شد ، سید الشهدا ( علیه السلام) فرمودند امشب را فرصت دهید تا به نماز و عبادت بپردازیم ، و این جمله نشان دهنده اهمیت اقامه نماز در قیام عاشورا است .
در ادامه این نشست دریس مدیر روابط عمومی و امور استان های ستاد اقامه نماز کشور در خصوص برنامه های مورد نظر در کمیته علمی در راستای بستر سازی مناسب در کشور با محوریت تاثیر نماز در کاهش آسیب های اجتماعی و ترویج آن در بین افراد جامعه نکاتی را بیان داشت .
وی از برگزاری نشست های تخصصی در سراسر کشور با موضوع تاثیر نماز در کاهش آسیب های اجتماعی خبر داد و افزود : این نشست ها با حضور پژوهشگران و روانشناسان دینی و اجتماعی برگزار می گردد و نتایج این نشست ها و تحقیقات به صورت کتاب ،چاپ و در دسترس عموم افراد جامعه قرار خواهد گرفت .
حجت الاسلام و المسلمین رزاقی نماینده محترم ولی فقیه در دانشگاه های استان نیز به فعالیت های انجام شده در کمیته علمی اشاره داشت و اظهار داشت : باید در اجرایی نمودن مصوبات کمیته علمی سرعت بیشتری داد تا تاثیرات این اجلاس در زندگی اجتماعی مردم مشهود باشد .

نظر شما :